The Virus Laser Hiking Straps

The Virus Laser Hiking Straps

Ilca Devoti Clew Strap

Ilca Devoti Clew Strap

McLube Sailkote 300ML

McLube Sailkote 300ML
Τιμή Προϊόντος 25,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
ΚΩΔΙΚΟΣ
HRML08-assorted

Το Sailkote είναι το εύκολο στην εφαρμογή στεγνό λιπαντικό υψηλής τεχνολογίας, υψηλής απόδοσης που κάνει πανιά, φρένα, ξάρτια και οτιδήποτε κινείται στο σκάφος σας να λειτουργεί πιο ομαλά, πιο αποτελεσματικά και να διαρκεί περισσότερο από ό, τι νομίζατε ποτέ.

Ειδικό για θαλάσσια χρήση

Το Team McLube Sailkote είναι το μόνο στεγνό λιπαντικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για θαλάσσια χρήση. Το Sailkote είναι ένα ημιδιαφανές υγρό που ψεκάζεται ή σκουπίζεται και στεγνώνει εντελώς σε δευτερόλεπτα. Έτσι, σε αντίθεση με τα λιπαντικά, τις σιλικόνες και τα κεριά, δεν θα προσελκύσει ποτέ βρωμιά, νερό και ρύπους που τελικά υποβαθμίζουν την απόδοση λίπανσης.

Το χρησιμοποιούν όλοι οι επαγγελματίες

Οι σκίπερς και τα πληρώματα «παγκόσμιας κλάσης» σε όλο τον κόσμο από τους maxi-racers έως τους ιστιοφόρους απολαμβάνουν τα οφέλη της προηγμένης τεχνολογίας ξηρής λίπανσης της Sailkote. Η ίδια τεχνολογία ξηρού λιπαντικού που έχει αναπτυχθεί για ομάδες του American Cup, τους Ολυμπιονίκες και τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του One Design.

Ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει το Sailkote στην απόδοση και την απόλαυση της ιστιοπλοΐας σας.

Καλύτερο από κάθε άλλο

Στεγνώνει γρήγορα σε μια σκληρή, λεία, εξαιρετικά λεία, υδρόφοβη στεγνή επίστρωση που συνδέεται ανθεκτικά σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια. Και επειδή το Sailkote είναι ένα ξηρό λιπαντικό, δεν θα προσελκύσει βρωμιά ή ρύπους και δεν θα μεταφερθεί σε άλλες επιφάνειες, ή εσείς.

Το Sailkote είναι συνήθως πέντε φορές πιο αποτελεσματικό και διαρκεί πολύ περισσότερο από τα λιπαντικά με βάση κερί, λάδι ή Teflon®.

Περισσότερες Πληροφορίες
Προπαραγγελία Όχι
Χρώμα Clear
Back in store Ναί
Best seller Όχι
Harken