ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

Εγγραφείτε εύκολα μέσω του λογαριασμού σας σε Social Media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google) ή δηλώστε το e- mail σας και έναν προσωπικό κωδικό στην ενότητα "ΧΡΗΣΤΗΣ" στην ιστοσελίδα μας και πατήστε τον σύνδεσμο "Εγγραφή" πάνω δεξιά.

Με την δημιουργία του λογαριασμού σας, γίνεστε αυτομάτως Πελάτης μας και με κάθε σύνδεση σας στο ηλεκτρονικό Κατάστημα, θα έχετε 20% έκπτωση στα περισσότερα νέα προϊόντα μας ενώ σας παρέχεται μεγαλύτερο ποσοστό σε εκπτωτικά προϊόντα και πρόσφορες.

Για να δείτε τις παρεχόμενες εκπτώσεις που σας προσφέρουμε θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό με τον οποίο έχετε κάνει εγγραφή.

Παρακαλούμε μην μοιράζεστε τον λογαριασμό σας με τρίτους καθώς οι εκπτώσεις είναι προσωπικές.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του μηχανισμού αναζήτησης ή από τις θεματικές και προϊοντικές σελίδες.

1. Επιλέξτε το χρώμα

2. Επιλέξτε το μέγεθος

3. Επιλέξτε την ποσότητα

4. Πατήστε το σύνδεσμο "Αγορά" και το προϊόν θα προστεθεί στο ηλεκτρονικό "Καλάθι Αγορών" σας.

Όταν ολοκληρώστε της αγορές σας πατήστε το εικονίδιο με τις τσάντες (πάνω δεξιά) για την προεπισκόπηση των προϊόντων που έχετε προσθέσει στο καλάθι και πατήστε τον σύνδεσμο "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΩΝ" για να περάσετε με ασφαλή σύνδεση (πιστοποιημένη από την Thawte Consulting (Pty) Ltd) στη σελίδα εισαγωγής των στοιχείων σας και να ορίσετε τον τρόπο πληρωμής και αποστολής.

Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 215 5250620 κατά τις ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού μας κέντρου:

 - Δευτέρα & Τετάρτη: 09.00 - 18.00

- Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09.00 - 21.00

- Σάββατο & Κυριακή: 09.00 - 15.00

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.